Balul Bobocilor 2016

Ca în fiecare an, primul eveniment organizat de elevii Colegiului Naţional ”C.D.LOGA” a fost balul bobocilor. Acesta a avut loc vineri, în data de 14 octombrie 2016.
Organizatorii (elevii claselor a 12-a) s-au străduit mult, probabil au fost săptămâni de stres, de certuri şi hotărâri grele, dar ce e drept, a meritat, a fost un bal reuşit, un bal frumos! Bineînţeles au fost mici greşeli/scăpări, dar surprizele frumoase au compensat in aşa fel încăt în memorie să ne rămână doar amintiriile frumoase, atât nouă, celor din public cât şi participanţiilor. A fost show! Au fost emoţii, şi nu doar din partea bobocilor, au fost emoţiile organizatoriilor, să fie totul perfect, au fost emoţiile profesorilor, pentru că totuşi, noi, elevii, ne reprezentăm şcoala şi nu în ultimul rând au fost emoţiile susţinătoriilor.    

1

Proba de talente a demonstrat incă o dată că există elevi cu adevărat talentaţi, unii cu mai mult curaj, alţi cu mai puţin. Nici proba de cultură generală nu a fost una dezamăgitoare, toţi s-au descurcat binişor,unii având noroc cu întrebări mai uşoare alţii ghinion cu întrebări mai grele. Unii au plecat acasă dezamăgiţi că nu au putut da mai mult, poate din cauza emoţiilor sau altor motive necunoscute,sunt sigură că peste câtva timp vor realiza că deşi au pierdut o aşa zisă compeţie,au câştigat o amintire deosebită, şi o spun din propria-mi experienţă. Văd balul ca fiind o ocazie unică în viaţă şi toţi ar trebuii să profităm de ea, dar prea puţini o fac, din lipsă de curaj, de încredere sau pur şi simplu din nepăsare…şi e păcat.  

Mă bucur pentru cei ce au avut curajul să participe,mă bucur pentru toţi şi sunt sigură că deşi nu toţi au primit titlul de mister/miss, toţi au plecat câştigători. Felicitări bobocilor! Felicitări organizatorilor! 

#celmaibal A.B.