Balul bobocilor 2017

Propunem două articole despre Balul Bobocilor 2017, varianta „gâscanilor” și a „bobocilor”.

Seara balului la „C. D. Loga”

20 octombrie a fost o zi de vineri călduroasă, plăcută, perfectă pentru o ieșire în oraș cu prietenii pentru mulți dintre caransebeșeni. Pentru elevii de la Colegiul Național ,,C. D. Loga’’, însă, data de 20 a fost una mult așteptată.
În fiecare an, clasele a XII-a de la colegiul nostru se transformă într-un grup de tineri organizatori de evenimente, care pun la punct fiecare detaliu necesar organizării mult iubitului bal al Bobocilor. Nu se știe niciodată cu siguranță cine are mai multe emoții : elevii veterani din anul terminal al liceului sau noii boboci .
Anul acesta, a sosit rândul generației noastre sa ducă tradiția organizării Balului Bobocilor mai departe. Bineînțeles, ne-am dorit să păstram nivelul înalt cu care ne-au obișnuit generațiile trecute și am pregătit surprize cât mai amuzante, simpatice și originale. Așa cum știm cu toții, orice bal care se respectă trebuie să aibă invitați de seamă, cunoscuți și apreciați de public. Noi am ales să ne petrecem seara de bal alături de Tranda și echipa lui, Laura Giurcanu și Alex Vang .
Dacă Laura si Alex ne-au făcut seara mai amuzantă cu glumele și poveștile lor, Tranda a schimbat atmosfera și ne-a făcut pe toți să ne bucurăm de muzică și să sărim pe piesele lui.Cu toții ne-am bucurat să îi avem lângă noi și să ne mândrim cu prezența lor la Caransebeș.
În final, îi felicităm pe bobocii noștri pentru participare și pentru momentele memorabile de pe scena Casei de Cultură. Fie că au ales să ne impresioneze prin dans, teatru sau muzică, ne-au cucerit pe toți și ne-au făcut să ne gândim cu melancolie la vremea când am fost și noi în locul lor.
Cine știe ? Poate anul viitor vom organiza și un bal al Gâștelor pentru elevii de clasa a XII-a .

Adriana Pădure, clasa  a XII-a, reporter Radio LogaRitm

BALUL BOBOCILOR – UNIVERSUL PLIN DE STELE 2017 C.D.  LOGA

Balul bobocilor, o emoție și o trăire intensă de care ai parte o singură dată în viață. Este acel moment care îți face inima să sară din piept și să plece la plimbare, în care realitatea se dilată și timpul se scurge de două ori mai repede decât în mod normal.Cei mai frumoși boboci au dobândit și o tema spectaculoasă, intitulată Universul. Fiind o temă cu o gamă variată de opțiuni, aceștia s-au dovedit a fi foarte creativi.Concursul s-a manifestat ca un spectacol, în adevăratul sens al cuvântului. Probele au fost incitante și totodată pline de amuzament. Au fost probe de cultură generală, degustarea pe nevăzute, care a adus valuri de zâmbete pe chipurile spectatorilor, și ghicirea personajelor. Iar cea mai  importantă, desigur, a fost  proba de talente. O probă înduioșătoare din partea Helenei și a Alexandrei, care au avut un duet muzical, hazlie din partea lui Popa  Angus și Irimia Andreea, Poleanschi Alin, Andreiciuc Raul  și Ursulescu Denis. Ne putem mândri cu dansatorii noștri, Mărțuică Flavius, Anderca Mihai Teodor, Gherga Alexandra, Gabriela  Șelner , Mateoiu Adrian și Gențiana Muntean.Jurizarea a fost dificilă, căci toți s-au descurcat splendid. Însă, în urma discuțiilor profunde, s-a ajuns la un numitor comun, rezultatul fiind următorul: Locul întâi a fost ocupat de: Anderca Mihai Teodor și Alexandra Albai
Locul doi a fost ocupat de: Mărțuică Flavius și Pastore Helena

Locul trei a fost ocupat de: Mateoiu Adrian și Gabriele Șener

Elevii claselor a XII-a au predat ștafeta câștigătorilor premiului de Miss și Mister Popularitate : Ursulescu Denis și Gherga Alexandra Să se consemneze că elevii câștigători  nu au făcut parte din aceeași echipă. Iar nu în ultimul rând, cei care au întreținut atmosfera și fară de care balului iar fi lipsit cea mai importantă doză de distracție au fost Laura Giurcanu și Alex Vang. Muzica lui Tranda ajungându-ne la suflet și transformând ambianța într-una bestială, făcând acea seară memorabilă.

Lavinia Păsat, clasa a IX-a