Lansare de carte regala

Luni, 24 martie, ora 14:05, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei va efectua o vizita in liceul nostru cu prilejul lansarii cartiilor Trei poduri peste lume. Consemnari între anii 1982 şi 2003” de ASR Principele Radu al Romaniei si „Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare” de Sandra Gatejeanu-Gheorghe .

Totodata, in amfiteatrul scolii, ASR Principele Radu va avea intalniri cu elevii, parintii si profesorii pentru promovarea lecturii in randul tinerelor generatii.

Alteta Sa va vorbi despre alegerea de a sustine programul “Cartile copilariei”, initiat de Curtea Veche Publishing, si de multiplele directii de actiune din cadrul acestuia pentru a readuce lectura printre placerile celor mici.

Programul, bazat pe seria de carti omonima, lupta impotriva statisticilor din ce in ce mai ingrijoratoare privind rezultatele slabe în sistemul educational, scaderea dramatica a interesului pentru lectura in randul copiilor si dificultatile acestora in întelegerea textelor.

Vizita Altetei Sale va continua cu lansarea cartiilor de la ora 14:55 la Casa Municipala de Cultura „George Suru” unde intrarea este libera, iar evenimentul va include si o sesiune de autografe.