,,Predarea Cheii” – Rămas bun vouă,seniori !

În data de 29 mai 2014, într-o frumoasă zi de sfârșit de primăvară, elevii claselor a XI-a au organizat predarea cheii, cu scopul celebrarii colegilor lor mai mari,viitorii absolvenți ai Liceului Pedagogic ,,C. D. Loga” Caransebeș. Organizatorii au dorit sa creeze cateva momente memorabile pentru seniorii liceului,astfel că discursurile și micile amintiri i-au surprinși pe cei mai mari dintre liceeni.

După discursurile profesorilor și diriginților au urmat cele ale reprezentanților claselor terminale. A fost momentul de cumpănă ce a reflectat întreaga trecere prin liceu și toate amintirile pe care această trecere le-a lăsat. În urma lor au venit elevii claselor a XI-a, care prin cuvintele lor, le-au reamintit celor mari despre cursul firesc al vieții,oferindu-le căte o amintire. S-au acordat diplome personalizate, flori și mici amintiri, precum niște brelocuri, la care cei mari să puna ,,cheia succesului”.

Festivitatea a fost încheiată prin predarea cheii, moment în care șefii claselor a XII-a au înmânat colegilor mai mici cheia. Momentul a fost completat de baloanele aruncate de la etaj și de tunurile cu confeti. Momentul a fost unul marcant pentru toti elevii participanti la festivitate.